Over ons

Zou het niet mooi zijn als alle bewuste ondernemers in de regio Rotterdam zich zouden verbinden in een netwerk? Zodat je makkelijk met collega’s in contact kunt komen; om elkaar te inspireren, om samen te werken, om van elkaar te leren…….Zodat er heel veel mooie, leuke en hartrakende initiatieven gaan ontstaan waar mensen door geïnspireerd worden en de beweging naar een bewuster en duurzamer leven, die er al is, in een stroomversnelling komt.

En zou het niet handig zijn als alles wat er gebeurt in de regio Rotterdam, op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn, eenvoudig te vinden is op één website? Zodat het heel makkelijk is om iets te vinden als je iets wilt doen aan bewustwording, duurzaamheid, of gezondheid.

Wij vinden van wel en denken dat dat bij zou kunnen dragen aan een bewuster en daarmee gelukkiger, duurzamer, gezonder en prettiger (samen)leven in Rotterdam.

Wij zijn dan ook heel enthousiast over Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam en hopen dat jij dat ook bent. Want samen staan we sterk en kunnen we het verschil gaan maken!

Van harte welkom!