Nieuws

Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Als ‘bewust ondernemer’ heb jij bij ons de gelegenheid om collega’s te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een half uur te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken.

Inschrijven kan hier!

Inloop vanaf 15.45. Aanvangstijd van workshop is 16.00 uur.
Aanvang Ondernemerscafé is 16.45 uur.
Einde 18.00-18.30 uur

 

Nieuw: Duurzame samenwerking met MS fonds Rotterdam – donatie per deelnemer

Allereerst iets over het Nationaal MS Fonds

MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel die zich meestal openbaart tussen 20-40 jaar. Mensen zijn dan in de bloei van hun leven. Geen enkele MS is hetzelfde. De ene patient heeft een vorm die direct heel progressief is, de andere wordt oud met relatief weinig klachten.

Het Nationaal MS Fonds stimuleert en financiert allereerst onderzoek naar de bestrijding van MS. Maar ook helpen we mensen met MS om, door middel van coaching bijvoorbeeld, zelf de regie over hun leven met MS te nemen. We organiseren zogenaamde “Can Do weekenden“ bijvoorbeeld waarbij echtparen begeleidt worden om te leren omgaan met MS als onderdeel van hun leven.

Gezonde voeding en een gezondere leefwijze heeft invloed op het verloop van MS, dat leggen we hen ook uit.

Tenslotte verstrekken we actuele informatie over bijvoorbeeld de fase waarin je de diagnose krijgt en wat dan te doen.

Duurzame samenwerking BONR en MS Fonds
BONR is een samenwerking aangegaan met het MS fonds te Rotterdam, Mathenesserlaan 378, 3023 HB Rotterdam, T. (010) 591 98 39. Website: Nationaal MS Fonds.

Het motto van het MS Fonds is: Laat mensen met MS niet aan hun lot over, geef voor onderzoek naar MS. Doneer nu

Wij steunen deze doelstelling door met ingang van 1 januari 2019, van uw bijdrage die u betaald voor de bijeenkomst van het ondernemerscafé van BONR, €2.50 te doneren per betalende deelnemer.

Wij denken hiermee een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek naar MS!