Nieuws

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema’s die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als ‘bewust ondernemer’ heb jij bij ons de gelegenheid om collega’s te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Omzetcoach Franck Fielemon en/of Mark Vos komt vertellen hoe je snel aan meer omzet kan komen!

Wil je meer omzet halen uit je marketing en verkoopinspanningen, ben je helemaal klaar met het doen van koude acquisitie of weet je niet hoe je moet starten met het effectief werven van nieuwe klanten? Dan ben je op de juiste plek beland.

We werken toe naar een situatie waarbij jij een hogere voorspelbaarheid krijgt van je omzet, zodat je meer rust krijgt rond het verkoopproces. Hierdoor kun jij meer tijd besteden aan het ondernemen.

Onze eigen verkoopstrategie is gebaseerd op sociaal verkopen. Dat is een combinatie van social selling, inboundmarketing en een gestructureerd opvolgproces. Dit levert ons alleen al met behulp van LinkedIn miljoenen views, duizenden leads en honderden klanten op.

Ik help ondernemers en verkopers met het realiseren van meer omzet en ik denk heel graag mee hoe we jouw omzet kunnen verhogen.

Mijn dienstverlening bestaat uit een tweetal onderdelen:

LinkedIn for Business workshops

Hierin deel ik de strategie, techniek, processen en systemen waarmee je omzetkansen gaat creëren en verzilveren. Dat doe ik aan de hand van vijf pijlers waarin ik toelicht:

Hoe jij je profiel kunt verbeteren om professioneler over te komen.
Hoe je je netwerk uit kunt gaan breiden met jouw relevante doelgroep.
Wat voor informatie en content jij kunt gaan delen met je netwerk.
Wat jij kunt doen om je views en interacties op je bijdragen flink te vergroten en wat je vooral niet moet doen.
Op welke wijze je je marketing en sales proces kunt automatiseren om je omzetkansen optimaal te benutten.

Omzetcoaching
Wil je liever individueel je doelen helder in kaart brengen, de juiste commerciële prioriteiten bepalen én de SMART acties bepalen die gaan helpen om je omzetdoelstellingen te halen? Dan past 1 op 1 omzetcoaching beter bij jou.
Verhoog je omzet met individuele omzetcoaching. Onze bewezen succesvolle omzetcoachingsmethodiek helpt ondernemers en verkopers bij het behalen van hun omzetdoelstellingen. Via SMART Omzetgroeiplannen wordt gewerkt aan het vergroten van het rendement op jouw eigen marketing- en verkoopinspanningen.

Meld je aan voor deelname.
We hopen je te mogen begroeten!

Data: 21 feb en 8 mei en 18 sep en 20 nov

Prijs: €10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Reserveren en betalen via deze website is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. BONR doneert voor elke deelnemer €2,50 aan het MS Fonds in Rotterdam

Website: www.bonr.nl

——————————————————————————————————————-

Beste deelnemers aan Open Coffee XXL van 8 jan,

Ik kijk als Founder van BONR terug op een zeer geslaagd OC XXL event bij IBCC, met vele andere ondernemers.

Ook de geweldige samenwerking met mijn collega’s uit de netwerken OC Den Haag en Lansingerland heb ik zeer kunnen waarderen. Wat mij betreft gaan we dit XXL event herhalen. Een speciaal woord van dank is bestemd voor IBCC, de vrijwilligers, de collega’s en niet te vergeten aan de workshopgevers. Dit alles was mogelijk dankzij jullie inzet. Topprestatie!

21 febr. is er weer de reguliere bijeenkomst bij BONR in Rotterdam. www.bonr.nl

Ik begroet jullie daar dan graag!

Warme groet en dank voor jullie komst!

Rob Wittkampf (Founder BONR) #OCXXL

——————————————————————————————————————–
Aftellen tot Open Coffee XXL op 8 januari

Een nieuw jaar, een nieuw begin, met nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen.

Helemaal nieuw is ook Open Coffee XXL. Het gezellige, grote, gratis netwerkevent voor ZZP’ers en MKB’ers.

De netwerken OC070 (dé Open Coffee van Den Haag), Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam en Open Coffee Lansingerland organiseren het gezamenlijk op woensdag 8 januari, van 9.00 – 12.00 uur.

Op het programma staan waardevolle workshops, speeddaten en natuurlijk…netwerken! Op de website van Open Coffee XXL vind je er alles over.

De teller staat inmiddels op 175 aanmeldingen. Dus een super mooie kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe kennis op te doen!

In verband met de catering is het verplicht om je aan te melden. Zien we je daar?

Volg deze link om je aan te melden!

Heb je je al aangemeld? Gaaf dat je erbij bent!

De deuren openen om 9.00 uur. Zorg dat je op tijd bent want bij binnenkomst kun je een workshop uit de eerste workshopronde kiezen.

Per ronde zijn er 80 workshop-plaatsen. Naast de workshops kun je speeddaten met andere ondernemers of lekker netwerken onder het genot van een goede kop koffie.

Voor de tweede workshopronde kun je na de eerste ronde je keuze maken.

Locatie en parkeren

De locatie van Open Coffee XXL is:

IBCC 14.73
Volmerlaan 17
Rijswijk (Plaspoelpolder)

Er is ruime parkeergelegenheid in ‘Parkeergarage Rijswijk’ aan de Van Gijnstraat 16. Hier geldt betaald parkeren.

Vrijwillige bijdrage

Deelname aan Open Coffee XXL, inclusief de hapjes en drankjes, is helemaal gratis. Als je wilt kun je een vrijwillige contante bijdrage doen voor het Centre of Humanities dat gebouwd wordt in het IBCC 14.73. Een bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

We wensen iedereen een knallend 2020!

Tot woensdag 8 januari op Open Coffee XXL of anders tijdens de eerstvolgende reguliere bijeenkomsten!

Volg deze link om je aan te melden!

Het OC XXL team!

Alvast welkom namens,

OC070 (Open Coffee Den Haag),
BONR (Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam),
OC Lansingerland (Open Coffee Lansingerland),

—————————————————————————————————————

Nieuw: Duurzame samenwerking met MS fonds Rotterdam – donatie per deelnemer

Allereerst iets over het Nationaal MS Fonds

MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Heb je MS, dan raken je hersenen en je zenuwbanen beschadigt door ontstekingen en lichaamsfuncties kunnen daardoor opeens uitvallen. MS openbaart zich meestal tussen 20-40 jaar. Per jaar zijn dit 800 jonge mannen en vrouwen in de bloei van hun leven die keuzes maken over kinderen, opleiding en werk, terwijl totaal onzeker is of zij deze dromen zullen kunnen waarmaken. Geen enkele MS is hetzelfde en dat geeft veel angst en onzekerheid.

Het Nationaal MS Fonds stimuleert en financiert onderzoek naar de bestrijding van MS. Ook helpen we mensen met MS om, door middel van coaching bijvoorbeeld, zelf de regie te nemen over hun leven. Door hun leven aan te passen, met een gezonde leefstijl, kan men het verloop van hun ziekte beïnvloeden. En daarmee de kwaliteit van leven zelf verbeteren. Deze Can Do-mentaliteit vind je terug in onze MS Motion evenementen.
Tenslotte verstrekken we actuele informatie over bijvoorbeeld de fase waarin je de diagnose krijgt en wat dan te doen.

Duurzame samenwerking BONR en MS Fonds
BONR is een samenwerking aangegaan met het MS fonds te Rotterdam, Mathenesserlaan 378, 3023 HB Rotterdam, T. (010) 591 98 39. Website: Nationaal MS Fonds.

Het motto van het MS Fonds is: Laat mensen met MS niet aan hun lot over, geef voor onderzoek naar MS. Doneer nu

Wij steunen deze doelstelling door met ingang van 1 januari 2019, van uw bijdrage die u betaald voor de bijeenkomst van het ondernemerscafé van BONR, €2.50 te doneren per betalende deelnemer.

Wij denken hiermee een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek naar MS!