Nieuws

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Overdracht BONR aan Linda van der Windt per 1 jan. 2022 linda@bonr.nl

Rond 2010 werd de basis gelegd voor het huidige Bewust Ondernemers Netwerk Nederland. Djoj in Business werd geboren. Al snel werd duidelijk dat er een grote behoefte bestond aan het samenkomen met gelijkgestemde ondernemers die zich bezig hielden met persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn. Uit de velen ontmoetingen ontstonden mooie samenwerkingen. Voor het laatst was er de ontmoeting in Rozenburg sept 2020. In dankbaarheid kijk ik om naar een rijke ervaring. Ik mocht het graag voor u organiseren. Per 1 januari 2022 heb ik het stokje doorgegeven aan Linda. Ik ga jullie zeker nog wel ontmoeten. Aan de gesprekken die ik met Linda mocht voeren heb ik een rotsvast vertrouwen over gehouden dat zij met volle aandacht en energie het netwerk verder voortzet. Ik neem nooit afscheid, ik ga u terug ontmoeten maar ik heb het actieve deel voorgoed overgedragen.

Warme groet, Rob Wittkampf

Netwerk

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema’s die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als ‘bewust ondernemer’ heb jij bij ons de gelegenheid om collega’s te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.