Nieuws

Beste (workshopleider),

De ondernemersnetwerken OC070, Bewust Ondernemers Netwerk Nederland en Open Coffee Lansingerland organiseren op woensdag 8 januari 2020 in Den Haag bij Rooftop op Binck 36, een zeer bijzonder en leuk evenement voor ondernemers. Tijdens dit evenement zullen diverse mini-workshops van 20 minuten worden gegeven aan de bezoekers van het evenement. Onze mooie locatie biedt ruimte aan meerdere tafels met aan iedere tafel plaats voor 8 tot 10 deelnemers. De bezoekers kiezen de gewenste workshop of inspirerende verhaal en nemen plaats aan de bijbehorende tafel. Dankzij de kleine setting is er veel ruimte voor interactie, vragen en onderling overleg. Indien mogelijk dan zouden wij graag 2 rondes laten plaats vinden.

Wij zoeken voor deze tafels experts die over hun vak willen vertellen of een workshop willen geven. Geschikte onderwerpen zijn divers, van marketing tot financiën, van creatief ondernemen tot stappen om meer omzet te bereiken. Die expert, dan kun jij zijn. Vind jij het leuk om over jouw passie te vertellen of een kleine interactieve workshop te geven? Meld je dan bij ons aan.

We zijn op dit moment nog een aantal zaken aan het inventariseren. We hebben nog niet alle informatie verzameld en weten daarom nog niet precies hoe de ochtend er uit gaat zien. Alvast aan jou de vraag:

⦁    Zou je tijdens ons evenement een kleine workshop willen geven aan een kleine groep collega-ondernemers?

⦁    Vind je het leuk je kennis gratis te delen?

⦁    Ben je beschikbaar op 8 januari 2020 tussen 9.00 uur en 11.00 uur?

⦁    Heb je al een idee over de insteek van je workshop en kun je die beschrijven? (in +/- 100 woorden)

Laat je het me weten? Stuur je reactie aan Anne de Vos op arne@OC070.nl

We proberen een divers programma samen te stellen, met qua onderwerpen aandacht voor de zachte en harde kant van het ondernemerschap, diversiteit in workshopleiders, etc. We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Alvast bedankt namens,

OC070, https://oc070.nl/

Bewust Ondernemers Netwerk Nederland, https://www.bonr.nl/

Open Coffee Lansingerland, https://opencoffeelansingerland.nl/

————————————————————————————————-
Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Als ‘bewust ondernemer’ heb jij bij ons de gelegenheid om collega’s te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een half uur te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken.

Inschrijven kan hier!

Inloop vanaf 15.45. Aanvangstijd van workshop is 16.00 uur.
Aanvang Ondernemerscafé is 16.45 uur.
Einde 18.00-18.30 uur

—————————————————————————————————————

Nieuw: Duurzame samenwerking met MS fonds Rotterdam – donatie per deelnemer

Allereerst iets over het Nationaal MS Fonds

MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Heb je MS, dan raken je hersenen en je zenuwbanen beschadigt door ontstekingen en lichaamsfuncties kunnen daardoor opeens uitvallen. MS openbaart zich meestal tussen 20-40 jaar. Per jaar zijn dit 800 jonge mannen en vrouwen in de bloei van hun leven die keuzes maken over kinderen, opleiding en werk, terwijl totaal onzeker is of zij deze dromen zullen kunnen waarmaken. Geen enkele MS is hetzelfde en dat geeft veel angst en onzekerheid.

Het Nationaal MS Fonds stimuleert en financiert onderzoek naar de bestrijding van MS. Ook helpen we mensen met MS om, door middel van coaching bijvoorbeeld, zelf de regie te nemen over hun leven. Door hun leven aan te passen, met een gezonde leefstijl, kan men het verloop van hun ziekte beïnvloeden. En daarmee de kwaliteit van leven zelf verbeteren. Deze Can Do-mentaliteit vind je terug in onze MS Motion evenementen.
Tenslotte verstrekken we actuele informatie over bijvoorbeeld de fase waarin je de diagnose krijgt en wat dan te doen.

Duurzame samenwerking BONR en MS Fonds
BONR is een samenwerking aangegaan met het MS fonds te Rotterdam, Mathenesserlaan 378, 3023 HB Rotterdam, T. (010) 591 98 39. Website: Nationaal MS Fonds.

Het motto van het MS Fonds is: Laat mensen met MS niet aan hun lot over, geef voor onderzoek naar MS. Doneer nu

Wij steunen deze doelstelling door met ingang van 1 januari 2019, van uw bijdrage die u betaald voor de bijeenkomst van het ondernemerscafé van BONR, €2.50 te doneren per betalende deelnemer.

Wij denken hiermee een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek naar MS!