Nieuws

Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Als ‘bewust ondernemer’ heb jij bij ons de gelegenheid om collega’s te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een half uur te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken.

Inschrijven kan hier!

Inloop vanaf 15.45. Aanvangstijd van workshop is 16.00 uur.
Aanvang Ondernemerscafé is 16.45 uur.
Einde 18.00-18.30 uur

 

Nieuw: Duurzame samenwerking met MS fonds Rotterdam – donatie per deelnemer

Allereerst iets over het Nationaal MS Fonds

MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Heb je MS, dan raken je hersenen en je zenuwbanen beschadigt door ontstekingen en lichaamsfuncties kunnen daardoor opeens uitvallen. MS openbaart zich meestal tussen 20-40 jaar. Per jaar zijn dit 800 jonge mannen en vrouwen in de bloei van hun leven die keuzes maken over kinderen, opleiding en werk, terwijl totaal onzeker is of zij deze dromen zullen kunnen waarmaken. Geen enkele MS is hetzelfde en dat geeft veel angst en onzekerheid.

Het Nationaal MS Fonds stimuleert en financiert onderzoek naar de bestrijding van MS. Ook helpen we mensen met MS om, door middel van coaching bijvoorbeeld, zelf de regie te nemen over hun leven. Door hun leven aan te passen, met een gezonde leefstijl, kan men het verloop van hun ziekte beïnvloeden. En daarmee de kwaliteit van leven zelf verbeteren. Deze Can Do-mentaliteit vind je terug in onze MS Motion evenementen.
Tenslotte verstrekken we actuele informatie over bijvoorbeeld de fase waarin je de diagnose krijgt en wat dan te doen.

Duurzame samenwerking BONR en MS Fonds
BONR is een samenwerking aangegaan met het MS fonds te Rotterdam, Mathenesserlaan 378, 3023 HB Rotterdam, T. (010) 591 98 39. Website: Nationaal MS Fonds.

Het motto van het MS Fonds is: Laat mensen met MS niet aan hun lot over, geef voor onderzoek naar MS. Doneer nu

Wij steunen deze doelstelling door met ingang van 1 januari 2019, van uw bijdrage die u betaald voor de bijeenkomst van het ondernemerscafé van BONR, €2.50 te doneren per betalende deelnemer.

Wij denken hiermee een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek naar MS!