Slaapapneu en de gevolgen (presentatie)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/01/2019
19:30 - 21:30

Locatie
Centrum Djoj

Categorieën


Ik heb naar aanleiding van recent onderzoek gemeend dat het tijd wordt om jullie als collega’s eens mee te nemen in een presentatie over de gevolgen van Apneu.

Ik beveel de presentatie, verzorgd door Drs. Sandra Houtepen, Psychopathologist, officer sleep apnea association at NVSAP The Netherlands, Apneu Vereniging Nederland, dan ook van harte aan.

Bij het boeken voor deze presentatie, via deze LINK,  kun je een Couponcode invoeren in het betaalscherm: Djoj (let op de hoofdletter D) Je krijgt dan €5,- korting op de toegangsprijs van € 10,- incl. koffie en thee.

We verwachten een grote opkomst, dus reserveer snel je plek voor deze presentatie.

Meer informatie vind je in bijlage of online op  de website van Centrum Djoj.

Wij begroeten je graag op 21 januari om 19.30 uur, Inloop vanaf 19.00 in zaal 10, Antoy Duyklaan 9 te Rotterdam.

Van harte aanbevolen!

Warme groet,

Rob Wittkampf

 

Slaapapneu en de gevolgen

Loop mee langs de lichamelijke, psychische én sociale gevolgen van slaapapneu. Hart en vaatziekten, hoge bloeddruk, burn-out, depressie, diabetes, overgewicht, ADD, orgaanschade en nog veel meer kunnen het gevolg zijn van slaapapneu.

Krijg begrip voor het vermogen/onvermogen van de patiënt wat betreft cognitief functioneren, afvallen en nog veel meer. Leer het herkennen en plaatsen van een heleboel soms wel vage klachten die bij elkaar tot de juiste diagnose kunnen leiden.

Deze voorlichting wordt verzorgd door Drs. Sandra Houtepen-Strong, Apneudeskundige en medewerker van de Apneu vereniging.

Tijdens deze interessante presentatie komen diverse aspecten aan de orde over wat slaapapneu is, wat de oorzaken zijn en hoe het ontstaat. Over (vaak) onbegrepen restschade en hormonaal disfunctioneren (stemmingswisselingen, gewichtstoename, hoge bloeddruk, hart en vaatziekten, diabetes, vergeetachtigheid, etc.). Er wordt dieper ingegaan op de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen van slaapapneu.

Na afloop bent u wakker geschud!