Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/03/2019
16:00 - 18:30

Locatie
Centrum Djoj

Categorieën


Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen maandelijks bij elkaar. We bespreken actuele thema’s die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als ‘bewust ondernemer’ heb jij bij ons de gelegenheid om collega’s te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname, volg “Klik hier om in te schrijven“.

Elke maand is de eerste 30-45 minuten bestemd voor een korte Interactieve lezing door een deskundige!

We hopen je te mogen begroeten!

Kosten: €10,- ter dekking van de kosten. Reserveren en betalen via de website van Centrum Djoj is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Koffie/thee bij prijs inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Inloop 15.45, workshop wordt verzorgd door Chris den Daas, Schrijver van het boek marketing zonder personeel en aansluitend een korte presentatie door MS Fonds

Soul Marketing is het thema van het in 2018 verschenen boek. Het boek biedt een framework en praktische tools voor ondernemers bij het uitdragen van hun essentie.In deze workshop leer je over de 6 elementen van de Persoonlijke Mix.

Vervolgens gaan we deze elementen koppelen aan 8 verschillende marketingkanalen, zoals on line marketing, Social Media, netwerken en bloggen. Op die manier zullen jouw doelgroepen jouw kernwaardes herkennen en zich tot jou aangetrokken voelen.

Na de workshop is er de gelegenheid tot aanschaf van het boek. Er geldt een speciaal aanbod, exclusief voor de deelnemers van de workshop.

Mijn naam is Chris den Daas (1961). Ik ben business coach en life coach (en vooral de combinatie van beide), spreker, auteur, inspirator, meditatiebegeleider, interim manager, marketingdeskundige en ik heb onlangs mijn eerste boek gepubliceerd. Dat klinkt als een hele mond vol. Maar uiteindelijk zijn het slechts manifestaties van gebieden waarin ik mijn talent, passie en levenservaring combineer.

In mijn professionele loopbaan heb ik zo’n 30 jaar ervaring als ondernemer. Ik heb vanaf 1989 diverse ondernemingen opgezet en heb gewerkt in binnen- en buitenland. In 2010 was ik in de bijzondere omstandigheid dat ik in Guatemala een tijd heb gereisd met de Maya-leider Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj. Dit heeft iets bij mij teweeg gebracht waardoor mijn leven een wending heeft genomen. Op 20-12-2012 heb ik mijn vier bedrijven uitgeschreven bij de KVK en in de
periode daarna heb ik afscheid genomen van mijn woning, mijn Porsche, mijn kunstverzameling en nog zo wat zaken en ben op reis gegaan. Fysiek, mentaal en spiritueel. Naar vier continenten, sloppenwijken, paleizen, tempels, witte stranden, ruige bergketens, uitgestrekte woestijnen en
een verblijf in een zenklooster. Met ontmoetingen met arme kinderen, eenvoudige boeren, wijze mannen en vrouwen, liefdevolle monniken en onnavolgbare sjamanen.

Mijn veelzijdige ontwikkeling helpt mij bruggen te bouwen. Tussen het spirituele en het stoffelijke, het zakelijke en het persoonlijke, de angst en het vertrouwen, het ego en de ziel.

Graag inspireer ik jou bij het (her-) vinden van jouw balans. Dat doe ik met geleide meditaties, helende coachingsgesprekken en praktische workshops.