Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam 8 mei

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/05/2020
16:00 - 18:30

Locatie
Centrum Djoj

Categorieën


Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen maandelijks bij elkaar. We bespreken actuele thema’s die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als ‘bewust ondernemer’ heb jij bij ons de gelegenheid om collega’s te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname, volg “Klik hier om in te schrijven“.

We hopen je te mogen begroeten!

Kosten: €10,- ter dekking van de kosten. Reserveren en betalen via de website van Centrum Djoj is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Koffie/thee bij prijs inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Elke maand is de eerste 30-45 minuten bestemd voor een korte Interactieve lezing door een deskundige!

Op 8 mei is de workshop: Be the CEO of your Life, workshop verzorgd door Yvonne Dam

Als ondernemer zijn we gewend om veel te doen. Vaak doe je alles: van het eigenlijke werk, tot de verkoop, de marketing en de administratie. Veel voldoening maar ook (heel) hard werken.
Het kan ook anders. Door meer impact te maken, en focus aan te brengen op een grotere bijdrage.

Hoe lekker zou het zijn als je onderneming groeit, meer klanten aantrekt en meer omzet draait, zonder dat je harder hoeft te werken? Dat kan! Kom naar de interactieve workshop “Word de CEO van jouw leven”, en ervaar wat jij kunt doen om direct meer succes te ervaren.

Yvonne Dam

Yvonne heeft ruim 20 jaar in senior posities in de corporate wereld gewerkt, zij heeft ervaring in finance, consultancy, HR en sales. De laatste 10 jaar was zij vooral bezig met verander-management: organisaties laten groeien. Nu doet zij dat als online coach met haar bedrijf Amaze Yourself.

Zij helpt succesvolle, ambitieuze ondernemers aan meer resultaat. Niet harder werken, maar slimmer. Daardoor creëer je meer ruimte en rust voor jezelf. Zij helpt jou van het gevoel van “altijd moeten” naar “alles kunnen”. Zodat je meer geniet van je leven én je werk.