Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2019
16:00 - 18:30

Locatie
Centrum Djoj

Categorieën


Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen maandelijks bij elkaar. We bespreken actuele thema’s die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als ‘bewust ondernemer’ heb jij bij ons de gelegenheid om collega’s te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname, volg “Klik hier om in te schrijven“.

Elke maand is de eerste 30-45 minuten bestemd voor een korte Interactieve lezing door een deskundige!

We hopen je te mogen begroeten!

Kosten: €10,- ter dekking van de kosten. Reserveren en betalen via de website van Centrum Djoj is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Koffie/thee bij prijs inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Inloop 15.45 De workshow 16.00 uur – MASTERCLASS AUTHENTIEKE ACQUISITIE – wordt verzorgd door Jan Boon, de acquisitiecoach

Leuke klanten zonder leuren

Leer de basics van authentieke acquisitie van Jan Boon,de acquisitiecoach.

Jan is businesscoach en acquisitie trainer voor dienstverleners sinds 2007.
Daarvoor was hij 12 jaar krantenuitgever en directeur van een mediabureau.
Jan vertelt precies wat je moet doen. En laten… Gevolg: ideale klanten krijgen door jezelf te blijven en zonder ooit koud te bellen.

In 7 stappen ga je van stress naar succes!

Jan Boon
De acquisitiecoach

Ik ben een ondernemer met ruim 30 jaar ervaring in marketing, verkoop en communicatie. Ik heb de unieke en effectieve methode Grow with the Flow ontwikkeld. In 2007 heb ik heel bewust gekozen om business coach en trainer te worden voor die mensen waar ik om geef en graag mee werk. Ik zie het als mijn roeping. En nu ben ik dus de acquisitiecoach. Jan Boon, aangenaam.

Mag ik jou ook op weg helpen met een gratis groeigesprek t.w.v. 150 euro?