Het eerstvolgende Ondernemerscafé: 24 november 2017 - 16.00-18.00 uur
Centrum Djoj, Antony Duyklaan 7, 3051 AH Rotterdam
Meld je hier aan voor het Ondernemerscafé en de (gratis) workshop.

Op de hoogte blijven? Volg ons  via Facebook en Twitter, of kijk op www.bonr.nl

---

Vrijdag 24 november 2017

 
Aanvang: 16.00 uur (stipt),
inloop: vanaf 15.45 uur,
locatie: Centrum Djoj Antony Duyklaan 7 Rotterdam

Nog één keer houden wij dit jaar het Bewust Ondernemerscafé, en wel op vrijdag 24 november. Ben jij hierbij?

De workshop gaat deze keer over de kracht van jouw profielfoto. Portretfotograaf Stefan Mizee vertelt ons waarom de profielfoto die jij online gebruikt, zo belangrijk is voor de algehele beeldvorming van jou als professioneel dienstverlener.

Aan de hand van voorbeelden laat Stefan ons zien hoe uiterlijk, houding en uitstraling bijdragen aan het beeld dat mensen van jou hebben. En waar je op kunt letten om jezelf - letterlijk en figuurlijk - zo goed mogelijk in de kijker te spelen - passend bij wie jij bent en waar jij voor staat. Je krijgt een praktische checklist waarmee jij bepaalt of jouw huidige profielfoto in orde is, of waarmee je een fantastische nieuwe foto kunt (laten) maken.

De workshop van Stefan start op vrijdag 24 november om 16.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur). Wil je hierbij zijn, geef je dan snel op via deze link.

Uiteraard is er naderhand volop gelegenheid voor een goed gesprek met andere bewuste ondernemers onder het genot van een drankje. Tot de 24ste dus, we zien jou graag!

Meld je hier aan voor het Ondernemerscafé en de (gratis) workshop!
---

Over BONR

BONR staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samenwerken om van elkaar te leren.

Jij kunt ook lid worden en profiteren van dit waardevolle netwerk. We komen maandelijks bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten en diensten. We ondersteunen en adviseren elkaar bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. En we behandelen verschillende vraagstukken op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' ontmoet jij gelijkgestemde collega's in ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting met als vast onderdeel een korte workshop om je te inspireren over een bepaald thema. Hierna is er voldoende gelegenheid om met elkaar na te praten in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier aan voor deelname.

We begroeten je graag!