Het eerstvolgende Ondernemerscafé: 29 september 2017 - 16.00-18.00 uur
Centrum Djoj, Antony Duyklaan 7, 3051 AH Rotterdam
Meld je hier aan voor het Ondernemerscafé en de (gratis) workshop.

Op de hoogte blijven? Volg ons  via Facebook en Twitter, of kijk op www.bonr.nl

---

Voor jouw agenda: de laatste cafés van dit jaar

We gaan het najaar in en dit betekent: nieuwe edities van het Bewust Ondernemers Café!
Er staan er dit jaar nog twee gepland; de eerstvolgende op vrijdag 29 september en de tweede op vrijdag 24 november. Het tijdstip is steeds van 16.00 tot 18.00 uur bij Centrum Djoj, inloop vanaf 15.45 uur. Zet maar vast in je agenda!

Altijd een waardevolle workshop

Het Bewust Ondernemers Café is bedoeld om te ontmoeten en te verbinden, altijd met een dosis inspiratie in de vorm van een waardevolle (gratis!) workshop. Hieronder lees je welke workshop je de eerstvolgende keer kunt verwachten. Toegang tot het Bewust Ondernemers Café is gratis als je lid bent.

Nog geen lid? Meld je aan!

Het lidmaatschap van BONR is gratis, dus meld je snel aan. De online aanmeldmodule is tijdelijk uit de lucht omdat er aan de website wordt gewerkt. Stuur daarom een mailtje met jouw gegevens (bedrijfsnaam, eigen naam en e-mailadres) naar info@bonr.nl

Tot 29 september!

---

Workshop 29 september 2017

Aanvang: 16.00 uur (stipt), locatie: Centrum Djoj
 
 
Succesvol zakendoen gaat niet alleen over een relevant aanbod tegen een acceptabele prijs. En ook niet per se over hoeveel reclame je maakt. Mensen willen vooral jouw klant worden als dat wat jou drijft als ondernemer, aansluit bij hun eigen wereldbeeld.
 
Dit gaat dus niet zozeer over wat je doet (je product) of hoe je het doet (je aanpak of methodiek), maar vooral over waaróm je het doet. Inzicht hierin, krijg je aan de hand van jouw persoonlijke drijfveren. In deze workshop maak je hier kennis mee, zodat je er op voort kunt borduren. Wat is voortaan jouw antwoord als iemand aan jou vraagt: ‘En wat doe jíj?’

Ghislaine Brongers is communicatieadviseur en coach. Toen zij in aanraking kwam met de persoonlijke drijfveren als onderlegger voor succesvol zakendoen, wist ze dat dit de ontbrekende schakel was in zakelijke communicatie die werkelijk overtuigt.
 
 
Vanuit haar communicatieadviesbureau richt ze zich met het label Onderscheidende Zaken op dit fenomeen, waarbij ze met name ZZP’ers en MKB-ondernemers helpt om een duurzame verbinding met hun klanten te maken.

Alvast meer weten? Kijk dan op www.ghiness.nl/onderscheidende-zaken, of bel 06-30182155.
 
Meld je hier aan voor het Ondernemerscafé en de (gratis) workshop!
---

Over BONR

BONR staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samenwerken om van elkaar te leren.

Jij kunt ook lid worden en profiteren van dit waardevolle netwerk. We komen maandelijks bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten en diensten. We ondersteunen en adviseren elkaar bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. En we behandelen verschillende vraagstukken op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' ontmoet jij gelijkgestemde collega's in ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting met als vast onderdeel een korte workshop om je te inspireren over een bepaald thema. Hierna is er voldoende gelegenheid om met elkaar na te praten in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier aan voor deelname.

We begroeten je graag!