Download hier de presentatie van 5 febr. BONR – Ziel & Zakelijkheid, leven en werken in samenleving 3.0 door Ad Bonis.

BONR a.s. 5 februari 16.00 tot 18.00 uur – Download hier de presentatie van 5 februari

Je keuzevrijheid is ongekend.

Je bent vrij om te kiezen, te kopen, te denken en te doen wat je maar wil.
Maar ben je wel vrij om te kiezen of ziet de werkelijkheid er toch anders uit?

In Ziel & Zakelijkheid laat Ad Bonis zien dat er veel schaduwkanten zitten aan je keuzevrijheid. Het komt erop neer dat je geen echte keuzevrijheid hebt. Zonder dat je het realiseert zijn er krachten aan het werk die achter de schermen aan de touwtjes trekken ( de Illuminata ). Zij hebben het geldscheppingsproces in handen. Zij bepalen wat jij eet, doet en denkt maar ook hoe, waar en wanneer er een crisis uitbreekt. Zij maken op een slimme manier gebruik van de golfbewegingen.

Bij de machthebbers uit de graaicultuur ging het om meer macht, geld en status.De zes P’s uit de oude economie stonden centraal: personeel, product, prijs, plaats, promotie en presentatie.

We moeten toe naar een ‘Nieuwe Economie’ ook wel samenleving 3.0 genoemd. De zes P’s van samenleving zijn: People, Planet, Profit, Prophecy, Passion en Promise.
Je leeft en werkt vanuit je hart, je zijn, je ziel.
Je hart is een scheppende factor.

Je ervaart dat het universum een holistisch gebeuren is waar alles met elkaar samenhangt.
Elke cel bevat alle informatie van het grotere geheel. Je kunt met één enkele cel je lichaam ziek maken, maar ook genezen. Met visie en passie bereik je wat je graag wil. Door te leven , te denken en te werken vanuit je hart maak je de weg vrij om zelf keuzes te maken.

Je gaat oogsten wat je hebt gezaaid in plaats van dat je consumeert wat een ander voor je heeft gezaaid. Visie, inspiratie, natuurlijk en visionair leiderschap, daar gaat het om.

Je passie is de weg van je hart, de weg naar geluk en het pad naar rust in je hoofd. Het is de weg naar het beloofde land; de weg naar de belofte dat je krijgt wat je zaait. Het komt als een boemerang naar je terug.

Klik hier om in te schrijven