1 april Ontdek het geheim van een bloeiende praktijk door Anne-Marie Hamming

Ontdek het geheim van een bloeiende praktijk
Durf te kiezen en leer hoe je klanten krijgt zoveel je maar wilt vanuit de nieuwste marketing strategieën en Innerlijke Leiding.

Deze interactieve lezing is speciaal ontwikkelt voor coaches, therapeuten en trainers met een missie, die ambitie hebben om meer impact te hebben en meer omzet willen realiseren.

Herken jij je in onderstaande punten?:

  • Je vindt dat je niet genoeg verdient en je weet dat er veel meer mogelijk is met je bedrijf.
  • Je merkt dat de cliënten aantallen teruglopen.
  • Het is lastig om je groepen vol te krijgen, terwijl je aanbod prachtig is.
  • Of misschien sta je nog in de startblokken en wil je handvatten hoe je meteen goed je bedrijf kunt gaan neerzetten.

In deze praktische en diverse workshop ga je leren hoe je kunt ontdekken wat je missie is, want vanuit hier krijg je helder met wie jij het liefste werkt. Je leert hoe je kunt inschatten of een doelgroep ook bedrijfstechnisch rendabel is en waarom kiezen voor een doelgroep essentieel is om een bloeiende praktijk te creëren.

Tevens ga ik je ideeën geven over hoe je effectief klanten naar je praktijk of bedrijf toe kunt trekken.

In deze workshop worden het werken vanuit Innerlijke leiding en de nieuwste en bewezen marketing strategieën gecombineerd.

Je praktijk vormgeven vanuit jouw missie!
Net als een bloem de intentie in zich draagt om uit te komen, heb jij bepaalde kwaliteiten die tot wasdom willen komen en geleefd willen worden. Dit noem ik jouw missie, deze is voor iedereen anders. Als  therapeut, coach of trainer met een missie geef je dit vorm in je werk.

Door aandacht te geven aan je diepere verlangens en motivatie kunnen jouw zijns- kwaliteiten tot wasdom komen in je werk. Net zoals de bloem water nodig heeft om te kunnen bloeien, heeft jouw missie jouw aandacht nodig.

Als je missie helder is is het de kunst om deze zo vorm te geven dat je er een bedrijf op kunt gaan bouwen, deze kunst is van onschatbare waarde. Want jij kunt op die manier meer mensen helpen en ook goed voor jezelf zorgen, je bedrijf is steviger geworteld doordat je meer gaat verdienen.

Wie begeleidt de workshop?
Anne-Marie Hamming
In haar bedrijf Volledig Leven leert zij collega’s ondernemen vanuit Innerlijke Leiding en de nieuwste bewezen marketing strategieën. Het werken vanuit innerlijke leiding is steeds de basis van haar werk, creativiteit en ervaringsgericht werken zijn hierin onmisbare componenten.  Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het werk als coach, therapeut en als supervisor in haar bedrijf Volledig Leven en is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen (FVB, SRVB, NVPA, LVSC).

Voor meer informatie kijk op: www.volledigleven.nl Wil je graag al meteen zelf aan de slag? Download dan het e-boek door naar deze link te gaan!